06-11369626

Groepstrainingen

Nieuwe stappencursussen: op weg naar hcp verlaging


Deze cursussen starten binnenkort en zijn uiterst geschikt voor golfers die onlangs of iets langer geleden hun handicap hebben behaald en hun speelvaardigheid aanzienlijk willen verbeteren!

Veelal zien wij als golfprofessionals dat iemand baanpermissie of een hoge handicap heeft gehaald en gaat spelen in de baan.

Dat is natuurlijk heel goed en leuk, echter worden oefenen/trainen van de diverse technieken ondergeschikt en sluipen er foutjes in de techniek. Deze foutjes maken de progressie naar beter golfen lastig en daardoor wordt het plezier in golf wellicht minder. Ook zien wij dat door deze foutjes er steeds meer blessures ontstaan en mensen zelf correcties gaan maken.

Dé oplossing hiervoor is golfles … en wel een perfecte cursus om beter te (leren) golfen!

De stappencursussen bestaan uit een serie van 8 lessen van 45 minuten waarbij de technische én mentale vaardigheden geleerd worden om de stap te maken naar een lagere handicap. De groepsgrootte is 3 - 6 personen.


Uw investering bedraagt slechts € 189,- p.p. voor deze cursus

De minimale deelname is 3 personen

Ontvang € 10,- p.p. ballentegoed per persoon wanneer u met een eigen groepje van 4 - 6 personen inschrijft voor een stappencursus!


Data en tijden:

Informeer naar de nieuwe startdata


Aanmelden:

U kunt zich voor uw voorkeursdag en tijd inschrijven via info@golfschooldronten.nl, graag onder vermelding van uw naam, telefoonnummer, handicap en evt. cursusgenoten


"The more I work and practice, the luckier I seem to get.” - Gary Player


Abonnementen op golflessenDe groepslessen van 45 minuten variëren qua inhoud (technieken putten, chippen, pitchen, bunker, swing ijzers, swing houten) en worden gegeven door PGA Holland golfprofessionals


Er worden per week meerdere lesmomenten aangeboden, waaruit je er 1 kunt kiezen.

De groepsgrootte is maximaal 8 personen

Jaarabonnement slechts € 499,-

Halfjaar abonnement slechts € 299,-


Voorwaarden:

  • U start met tenminste een halfjaarabonnement, daarna per (half)jaar te verlengen
  • Uw abonnement wordt zonder opzegging, uiterlijk 2 weken vóór einde van het abonnement, verlengd voor het volgende halfjaar
  • De golfschool behoudt zich het recht voor om bij onvoldoende deelname groepen bij elkaar te plaatsen en gedifferentieerd les te geven aan de deelnemers
  • Gemiste golflessen zijn niet in te halen
  • Bij langdurige blessure is in goed onderling overleg opschorting van het abonnement mogelijk
  • Bij langdurige overmachtsituaties (bijvoorbeeld de Coronacrisis) vindt er geen restitutie in geld plaats, maar zullen gemiste lessen worden opgeschoven.


Schrijf je nu in, want lessen in een groepje is:

  • Gezond
  • Onderhoudend
  • Leerzaam
  • Fun